De medische check van Govani en Silas

Leeuwen Govani en Silas hebben een heel spannend moment achter de rug: de medische check. Beide leeuwen zijn van top tot teen onderzocht door onze dierenarts Hector. Silas’ fysieke conditie is naar omstandigheden redelijk goed! Govani heeft meer problemen. Zo heeft hij artrose aan zijn elleboog waardoor hij wat moeizaam beweegt en heeft Hector een gebroken stuk hoektand verwijderd dat problemen gaf. Verder komt Govani nog niet veel aan. Beetje bij beetje verhogen we de dan ook de hoeveelheid vlees om zijn lichaam sterker te krijgen en onderzoeken we zijn bloed om te kijken of er wellicht andere oorzaken zijn voor zijn blijvende magerheid.

Tijger Keni heeft eerder al zijn medische check gehad, hij is toen gecastreerd en onderzocht. Hoewel Keni nog steeds wat nerveus is, is hij volgens Hector gelukkig ronduit gezond te noemen!

 

Grote inzamelactie voor Marria!

Chimpansee Marria

Oude mobieltjes en cartridges kunnen voor dieren als Marria het verschil betekenen tussen leven en geen leven. Gelukkig is Marria bij AAP, maar helaas zijn er nog duizenden dieren die leven onder verschrikkelijke omstandigheden. Voor al deze dieren én voor Marria willen we je vragen de lades eens goed door te spitten, op zoek naar die oude telefoon of cartridge.

Vraag de gratis inzamelzak aan om je oude mobiel of cartridge in te leveren!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke 2 maanden de leukste verhalen over onze dieren.