AAP ontvangt maar liefst twee cheques van de Nationale Postcode Loterij

Beide ontvangen cheques van de NPL
                                            Foto: Roy Beusker

Op het Goed Geld Gala van maandag 6 februari heeft AAP wederom een bijzondere bijdrage van €500.000 mogen ontvangen. Het Goed Geld Gala wordt jaarlijks georganiseerd door de Nationale Postcode Loterij. De Nationale Postcode Loterij kon dit jaar dankzij de 2,8 miljoen deelnemers een recordbedrag van €341(!) miljoen euro schenken aan goede doelen, waaronder Stichting AAP. Door deze jaarlijkse bijdrage kan AAP zich sterk in blijven zetten voor het welzijn van exotische dieren in Europa. AAP vangt jaarlijks honderden dieren in nood op en geeft ze een veilig onderkomen en de hulp die zij zo hard nodig hebben.    
                                      
Maar dat was nog niet alles! Naast de jaarlijkse bijdrage zijn wij vorige week ook onwijs verrast door de Nationale Postcode Loterij, met een bijzondere bijdrage van ruim €1,3 miljoen euro. Dit bedrag wordt gebruikt om de berberaap verder te beschermen tegen stroperij, smokkel en verwoesting van zijn leefgebied. Samen met andere organisaties kan AAP nu belangrijke stappen zetten op het gebied van handhaving, voorlichting en bescherming. AAP bedankt alle deelnemers van de Nationale Postcode Loterij voor deze prachtige bijdragen!   

AAP verzorgers met beide cheques van de NPL
                      Ook de dierverzorgers van AAP zijn heel blij met de fantastische bijdragen!

                   

Grote inzamelactie voor Marria!

Chimpansee Marria

Oude mobieltjes en cartridges kunnen voor dieren als Marria het verschil betekenen tussen leven en geen leven. Gelukkig is Marria bij AAP, maar helaas zijn er nog duizenden dieren die leven onder verschrikkelijke omstandigheden. Voor al deze dieren én voor Marria willen we je vragen de lades eens goed door te spitten, op zoek naar die oude telefoon of cartridge.

Vraag de gratis inzamelzak aan om je oude mobiel of cartridge in te leveren!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en ontvang elke 2 maanden de leukste verhalen over onze dieren.