Mojo bij AAP
Mojo bij AAP

 

Mojo heeft
jouw hulp nodig

Chimpansee Mojo leefde
30 jaar op pudding,
spaghetti en bier 

JA, IK STEUN CHIMPANSEE MOJO

Je gegevens
Titel
Adres
Contact
Mijn donatie
Amount
Betalingsmethode
Betalingsmethode
* Machtiging: Stichting AAP schrijft het gedoneerde bedrag naar wens eenmalig of periodiek van je rekening af. Je kunt de donatie te allen tijden stopzetten door tijdens kantooruren te bellen naar (036) 523 87 87 of een email te sturen naar info@aap.nl * iDeal: De donatie wordt op eigen verzoek door je eigen bank overgemaakt aan Stichting AAP.

Mojo woog 40 kilo te veel...

Chimpansee Mojo leefde 30 jaar bij een particulier in een vieze, donkere garage. Zijn eten bestond uit pasta, puddinkjes en bier. Hij was veel te dik en had veel last van een weggerot gebit. Mojo was er echt verschrikkelijk aan toe.

Mojo bij Stichting AAP

Eenmaal veilig bij AAP was het geen gemakkelijke weg voor Mojo. Hij was doodsbang voor soortgenoten en hij wilde lange tijd niet meer eten waardoor hij veel te snel af viel. We maakten ons zo’n grote zorgen... Er was écht een wonder nodig om hem te redden.

Met engelengeduld leerden onze dierverzorgers Mojo gezond te eten en te spelen met soortgenoot Freddy! Om Mojo op gezond gewicht te houden, krijgt hij nog steeds een speciaal dieet. 2 dagen gezond dieet voor Mojo kost €17,50, help jij mee voor Mojo te zorgen?

boodschappenlijstje Mojo