Hiroshi

 

 

 

Wij laten Hiroshi
niet in de steek

Ja, ik help Japanse makaak Hiroshi

Je gegevens
Titel
Adres
Contact
Mijn donatie
Amount
Betalingsmethode
Betalingsmethode
* Machtiging: Stichting AAP schrijft het gedoneerde bedrag naar wens eenmalig of periodiek van je rekening af. Je kunt de donatie te allen tijden stopzetten door tijdens kantooruren te bellen naar (036) 523 87 87 of een email te sturen naar info@aap.nl * iDeal: De donatie wordt op eigen verzoek door je eigen bank overgemaakt aan Stichting AAP.

Wij laten Hiroshi niet in de steek.

Japanse makaak Hiroshi werd achterlaten om te sterven in een verlaten dierentuin op Lanzarote waar hij tot dan toe altijd samen met zijn groepsgenootjes had gewoond. Een dierentuin die al drie jaar dicht bleek te zijn. Hij was er hartverscheurend slecht aan toe: graatmager, ontzettend zwak en half kaal.

AAP vindt dat geen enkel dier in de steek mag worden gelaten en dat ook kwetsbare dieren het waard zijn om te worden gered.

Bij AAP kunnen we hem, dankzij ons deskundige team van dierenartsen, dierverzorgers en gedragsdeskundigen, de zorg bieden die hij zo hard nodig heeft. Hiroshi blijkt een echte doorzetter te zijn, want ondanks alles wat hij in zijn leventje heeft moeten doorstaan, gaat hij stap voor stap vooruit.

We gaan hem er bovenop helpen. Kan hij ook op jouw steun rekenen?

Hiroshi

Wat heeft Hiroshi nodig