Meer informatie over projectsteun

Steun aan een project is een heel bijzondere vorm van doneren. We maken afspraken op maat tot wederzijds voordeel. Het gaat om projecten die een belangrijke bijdrage leveren aan het werk van AAP.

Chimpansee

Altijd een passend project

Niet direct een project dat u aanspreekt? Geen nood. Er zijn diverse mogelijkheden voor grote en kleine projecten. Samen met u zoeken we naar een passende bestedingsbestemming.

Exclusieve steun

Met uw exclusieve steun aan één van deze projecten zorgt u voor de complete realisatie van een project. Voor enkele projecten is ook deelfinanciering mogelijk.

Meer informatie

Wilt u meer weten of bent u op zoek naar een passend project?

Ik help u graag:

Albert Vyge

Relatiemanager Gericht Geven

via (036) 523 87 87

albert.vyge@aap.nl

ANBI

AAP is een ANBI instelling. Dit betekent dat AAP geen belasting hoeft te betalen over uw projectbijdrage. 

SPAANSE CIRCUSPISTES VRIJ VAN DIERENLEED!

Een aantal dieren die door AAP wordt opgevangen heeft een 'carrière' achter de rug als artiest in een circus of andere vorm van entertainment. AAP gelooft in 'Dweilen met de kraan dicht' en wil daarom graag de oorzaken wegnemen. Om ook in Spanje de kraan dicht te draaien en niet uitsluitend aan de opvangkant te dweilen, zoeken wij voor financiering van een campagne coördinator bij onze partner, InfoCircos. Gewenste investering: €11.000.

Meer lezen

Netsteunpalen voor het Chimpanseecomplex

Een van de opvallendste gebouwen op ons terrein is het Chimpanseecomplex. Hier hebben wij plek voor ruim 50 chimpansees. Het speciaal voor deze dieren ontworpen gebouw vormt een unieke opvanglocatie in Europa. Het Chimpanseecomplex is inmiddels 10 jaar oud en de houten netsteunpalen zijn nodig aan vervanging toe.

Meer lezen

Marria's Opleidingsteam

Chimpansee Marria leefde 13 jaar lang bij een Portugese familie thuis. Kort voordat AAP haar redde was zij verbannen naar een kale garage, omdat zij in huis niet meer te handhaven was. Om Marria bij haar ontdekkingsreis naar een leven als chimpansee te ondersteunen, heeft ze bij AAP een speciaal Opleidingsteam gekregen dat Marria begeleidt in het resocialisatieproces en wat de volgende stappen in haar behandelplan zijn.

Meer lezen