Leeuw Govani, vlak voor zijn redding door Stichting AAP
Leeuw Govani, vlak voor zijn redding door Stichting AAP

 

Govani heeft
jouw hulp nodig

Leeuw Govani lag als
een hoopje ellende
in zijn eigen poep

Ja, ik help leeuw Govani

Je gegevens
Titel
Adres
Contact
Mijn donatie
Amount
Betalingsmethode
Betalingsmethode
* Machtiging: Stichting AAP schrijft het gedoneerde bedrag naar wens eenmalig of periodiek van je rekening af. Je kunt de donatie te allen tijden stopzetten door tijdens kantooruren te bellen naar (036) 523 87 87 of een email te sturen naar info@aap.nl * iDeal: De donatie wordt op eigen verzoek door je eigen bank overgemaakt aan Stichting AAP.

Govani’s verdrietige verhaal

Leeuw Govani werd samen met zijn soortgenoot Silas en tijger Keni gebruikt in een Spaans circus. Toen het circus hiermee stopte, bleven de dieren achter in hun smerige kooiwagen. Govani ziet er het slechtst uit. Hij is niet alleen broodmager, ook zijn nagels zijn uitgetrokken en zijn tanden uitgeslagen. Van alle stress heeft hij een stuk van zijn eigen staart afgebeten. Toen we hem aantroffen was Govani zo verzwakt en uitgehongerd, dat hij bijna niet kon lopen en het arme dier heeft overal wonden.

Stichting AAP is al ruim 40 jaar een opvangcentrum voor dieren zoals Govani. In onze Spaanse opvang Primadomus kunnen de dieren nu weer op verhaal komen. Door de liefdevolle verzorging van ons team kan zelfs Govani weer veranderen in een krachtige leeuw.

Met een maandelijkse donatie geef je zorg en gezonde voeding aan Govani en zijn mede slachtoffers van deze verschrikkelijke verwaarlozing. Help jij mee?

leeuw govani