header doneren
Collage van dieren

 

Deze dieren hebben
jouw hulp nodig

Help mee met een donatie

JA, IK HELP DE DIEREN BIJ AAP

Je gegevens
Titel
Adres
Contact
Mijn donatie
Amount
Betalingsmethode
Betalingsmethode
* Machtiging: Stichting AAP schrijft het gedoneerde bedrag naar wens eenmalig of periodiek van je rekening af. Je kunt de donatie te allen tijden stopzetten door tijdens kantooruren te bellen naar (036) 523 87 87 of een email te sturen naar info@aap.nl * iDeal: De donatie wordt op eigen verzoek door je eigen bank overgemaakt aan Stichting AAP.

Galago Edwin, nog aan boord van de Rolldock Sun

Vrijdag 3 augustus haalde AAP een galago in de haven van Vlissingen op. Dit diertje is als verstekeling gevonden aan boord van een vrachtschip dat begin juni uit Tanzania vertrok.

Tijdens zijn verblijf op het schip is er goed voor het diertje gezorgd. Een van de Nederlandse bemanningsleden heeft tijdens de reis via zijn vader contact met AAP gehad en zo konden wij advies geven over de juiste voeding en huisvesting. Nu mag het diertje bij Stichting AAP tot rust komen!

Stichting AAP vangt verstekelingen als deze galago op. Steun ons met een eenmalige gift, zodat wij de opvang van dieren zoals deze galago en andere dieren mogelijk kunnen blijven maken.

Lees het verhaal van deze galago.

Ik steun stichting AAP omdat ik het heel zielig vind dat apen soms tientallen jaren eenzaam zitten opgesloten.
Ik hoop dat mensen tot bezinning komen dat apen GEEN huisdieren zijn !
Janny Cos