Govani
Govani

Maak het
verschil met
jouw Air Miles!

DONEER JOUW AIR MILES VOOR DIEREN ALS GOVANI 

Stichting AAP redt exotische zoogdieren uit de meest erbarmelijke omstandigheden. Zo ook leeuw Govani: hij werd gebruikt in een Spaans circus. Toen het circus hem niet meer nodig had, bleef hij achter in een smerige kooiwagen. Toen wij hem aantroffen was hij niet alleen broodmager, ook zijn nagels waren uitgetrokken en zijn tanden uitslagen. Van alle stress had hij zelfs een stuk van zijn eigen staart afgebeten.

Dieren zoals Govani kunnen bij AAP weer aansterken, bijkomen en ervaren hoe het is om écht als dier te leven. Help jij leeuw Govani en de andere dieren bij AAP door jouw Air Miles te doneren? Dit kost je niets maar betekent een wereld van verschil voor onze dieren!

logo Air MilesLET OP! Air Miles doneren voor AAP doe je rechtstreeks op de website van Air Miles. Vul hieronder je e-mailadres in en klik op de verzendknop.  Dan sturen we je door naar de juiste pagina van Air Miles, en we houden je op de hoogte van het wel en wee van Govani en onze andere dieren.

Je e-mailadres:
Door je e-mailadres aan Stichting AAP door te geven, geef je ons toestemming om je 1 á 2 keer per maand de meest indrukwekkende reddingsverhalen, dierenberichten en het laatste AAP-nieuws per e-mail te sturen. Meer informatie over hoe Stichting AAP met je gegevens omgaat, vind je in het Privacy Statement.

 

Boodschappenlijstje

 

Wel Air Miles sparen voor Stichting AAP, maar geen nieuws ontvangen over ons werk? Ga dan rechtstreeks naar de website van Air Miles.