Govani
Govani

Maak het
verschil met
jouw Air Miles!

Doneer jouw Air Miles voor dieren als Govani

Stichting AAP redt exotische zoogdieren uit de meest erbarmelijke omstandigheden. Zo ook leeuw Govani: hij werd gebruikt in een Spaans circus. Toen het circus hem niet meer nodig had, bleef hij achter in een smerige kooiwagen. Toen wij hem aantroffen was hij niet alleen broodmager, ook zijn nagels waren uitgetrokken en zijn tanden uitslagen. Van alle stress had hij zelfs een stuk van zijn eigen staart afgebeten.

Dieren zoals Govani kunnen bij AAP weer aansterken, bijkomen en ervaren hoe het is om écht als dier te leven. Help jij leeuw Govani en de andere dieren bij AAP door jouw Air Miles te doneren? Dit kost je niets maar betekent een wereld van verschil voor onze dieren!

Nieuwe manier van Air Miles inzamelen

Let op, Air Miles inzamelen voor AAP is sinds kort veranderd! Wil jij je Air Miles doneren aan AAP? Dit doe je door rechtstreeks naar de website van Air Miles te gaan. Vervolgens log je in met je Air Miles account en bepaal je zelf hoeveel Air Miles je aan AAP wilt doneren. Jouw Air Miles donatie maakt het verschil. Namens alle dieren bij AAP: hartelijk dank!

Doneer je Air Miles aan AAP

 

Ontvang Apemail

Wil je niks van AAP missen? Schrijf je dan nu in voor onze e-mailnieuwsbrief Apemail! Je ontvangt dan 1 á 2 keer per maand het laatste nieuws over onze dieren, acties en reddingen in je mailbox.

Govani lijstje