Wilma

Heeft een verleden als circusdier en is door ouderdom blind geworden

Soort
Chimpansee
Geslacht
Vrouwtje
Geboortedatum
01/01/1983
Herkomst
Duitsland

Blind en bang

Chimpansee Wilma woonde samen met soortgenoot Bobby onder slechte omstandigheden in een kleine dierentuin. Ruim twintig jaar geleden werden ze gered en naar AAP gebracht. Hier kregen ze een veilige toekomst met soortgenoten om hen heen. Het leven lachte Wilma en Bobby weer toe, totdat Bobby overleed.

Wilma was lang depressief en rouwde om haar vriend. Omdat ze laag in de rangorde staat, was (en is) het voor Wilma moeilijk om nieuwe vrienden te maken. Toch sloot ze vriendschap met Prudence en Achille, twee chimpansees die ook al op leeftijd zijn. Inmiddels gaan de jaren voor Wilma tellen: door ouderdom is ze blind geworden, waardoor ze niet meer goed naar buiten durft. Ze blijft dan ook liever binnen zitten als de rest van de groep buiten is. Ook heeft ze moeite met eten, waardoor we haar soms moeten helpen bij het eten. Dat doen we met liefde, Wilma verdient het.

Helpt u mee Wilma een fijne oude dag te geven? Word adoptieouder!

Liever een ander dier adopteren? Zoek een ander adoptiedier

Ja, ik geef een adoptie cadeau

voor € 228 per jaar

De minimale duur is 1 jaar.
Je gegevens
Titel
Adres
We gebruiken je e-mailadres voor het verzenden van de bevestiging en de betaalgegevens.
De gegevens van de ontvanger
Titel
Adresgegevens ontvanger
De ontvanger wordt via dit e-mailadres op de hoogte gehouden van zijn/haar adoptiedier en de activiteiten van AAP. AAP zal de ontvanger bij het eerste contactmoment de mogelijkheid bieden om zijn/haar contactgegevens uit ons bestand te laten verwijderen. Meer informatie over hoe Stichting AAP met gegevens omgaat, vind je in het Privacy Statement.

Het adoptiepakket

Verzending

Uiterste ontvangstdatum

Het duurt minimaal drie werkdagen voordat het adoptiepakket bij de adoptieouder op de mat valt.

Vermeldingen

Op het certificaat dat in het adoptiepakket zit wordt zowel de naam van de gever als van de ontvanger genoemd, alsmede de reden voor de cadeau-adoptie. Geef hieronder aan welke tekst op het adoptiecertificaat kan worden geplaatst.

bv "Jan en Ria"
bv "Mevrouw Janssen"
bv "je 30e verjaardag" of "afscheid van uw werk"
Machtiging

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Lees ook onze privacyverklaring.