Seine

Laat zich niet tegenhouden door haar vergroeiingen

Soort
Witoorpenseelaapje
Geslacht
Vrouwtje
Herkomst
Particulier

Klein en dapper

Witoorpenseelaapje Seine leefde bij een Franse particulier. In 2019 werd ze in beslag genomen en naar AAP gebracht. Seine was er slecht aan toe. Door verkeerde voeding en gebrek aan zonlicht liep ze helaas verschillende vergroeiingen op. Hierdoor is ze erg klein en kan ze haar armpjes en beentjes niet goed strekken. Hoewel Seine hierdoor geen sprongen meer kan maken, laat ze zich niet tegenhouden! Dankzij aanpassingen in haar verblijf weet ze zich heel handig te verplaatsen. Bij AAP woont Seine veilig samen met haar maatje Nguyen.

Wil je een bijdrage leveren aan de dagelijkse opvang en verzorging van dieren als Seine? Word dan haar symbolische adoptieouder!

Liever een ander dier adopteren? Zoek een ander adoptiedier

Ja, ik geef een adoptie cadeau

voor € 84 per jaar

De minimale duur is 1 jaar.
Je gegevens
Titel
Adres
We gebruiken je e-mailadres voor het verzenden van de bevestiging en de betaalgegevens.
De gegevens van de ontvanger
Titel
Adresgegevens ontvanger
De ontvanger wordt via dit e-mailadres op de hoogte gehouden van zijn/haar adoptiedier en de activiteiten van AAP. AAP zal de ontvanger bij het eerste contactmoment de mogelijkheid bieden om zijn/haar contactgegevens uit ons bestand te laten verwijderen. Meer informatie over hoe Stichting AAP met gegevens omgaat, vind je in het Privacy Statement.

Het adoptiepakket

Verzending

Uiterste ontvangstdatum

Het duurt minimaal drie werkdagen voordat het adoptiepakket bij de adoptieouder op de mat valt.

Vermeldingen

Op het certificaat dat in het adoptiepakket zit wordt zowel de naam van de gever als van de ontvanger genoemd, alsmede de reden voor de cadeau-adoptie. Geef hieronder aan welke tekst op het adoptiecertificaat kan worden geplaatst.

bv "Jan en Ria"
bv "Mevrouw Janssen"
bv "je 30e verjaardag" of "afscheid van uw werk"
Machtiging

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Lees ook onze privacyverklaring.