Reza

Zat 13 jaar opgesloten in een oude circuswagen

Soort
Leeuw
Geslacht
Mannetje
Geboortedatum
01/01/2002
Herkomst
Frans circus

Leeuw Reza heeft 13 jaar letterlijk aan de straat gestaan, opgesloten in een oude truck. Zijn tijd in het circus zat erop en dit was zijn lot. De koning van de savanne, wegkwijnend op een paar vierkante meter. Stichting AAP redde Reza uit deze uitzichtloze situatie en inmiddels zit hij, samen met leeuwin Savannah, in een groot buitenverblijf, waar hij naar hartenlust kan klauteren en rennen. Tenminste, als hij dat wil. Want tot nu toe ontpopt Reza zich vooral als een luiwammes die niets liever doet dan siësta’s houden in het zonnetje in onze Spaanse vestiging Primadomus. En dat is ook prima. Want bij ons mag Reza lekker zichzelf zijn. 

Liever een ander dier adopteren? Zoek een ander adoptiedier

Ja, ik geef een adoptie cadeau

voor € 228 per jaar

De minimale duur is 1 jaar.
Je gegevens
Titel
Adres
We gebruiken je e-mailadres voor het verzenden van de bevestiging en de betaalgegevens.
De gegevens van de ontvanger
Titel
Adresgegevens ontvanger
De ontvanger wordt via dit e-mailadres op de hoogte gehouden van zijn/haar adoptiedier en de activiteiten van AAP. AAP zal de ontvanger bij het eerste contactmoment de mogelijkheid bieden om zijn/haar contactgegevens uit ons bestand te laten verwijderen. Meer informatie over hoe Stichting AAP met gegevens omgaat, vind je in het Privacy Statement.

Het adoptiepakket

Verzending

Uiterste ontvangstdatum

Het duurt minimaal drie werkdagen voordat het adoptiepakket bij de adoptieouder op de mat valt.

Vermeldingen

Op het certificaat dat in het adoptiepakket zit wordt zowel de naam van de gever als van de ontvanger genoemd, alsmede de reden voor de cadeau-adoptie. Geef hieronder aan welke tekst op het adoptiecertificaat kan worden geplaatst.

bv "Jan en Ria"
bv "Mevrouw Janssen"
bv "je 30e verjaardag" of "afscheid van uw werk"
Machtiging

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Lees ook onze privacyverklaring.