Nguyen

Maakt moeilijk vrienden

Soort
Witoorpenseelaapje
Geslacht
Mannetje
Geboortedatum
01/05/2015
Herkomst
Particulier

Groot en stoer

Witoorpenseelaapje Nguyen was nog maar enkele maanden oud toen hij in beslag werd genomen bij Spaanse particulieren. Eenmaal bij AAP groeide hij op tot een grote en stoere man. Vanwege zijn grootte en dominante gedrag, lukte het lange tijd niet om een geschikt maatje voor Nguyen te vinden. Verschillende koppelpogingen mislukten en liepen uit op conflicten. Om te voorkomen dat hij alleen zou achterblijven, besloten we Nguyen te castreren. Hierna ging het gelukkig een stuk beter! We stelden hem voor aan witoorpenseelaapje Seine, een vriendelijk en sociaal vrouwtje. Ze bleken de perfecte match te zijn. De stoere Nguyen werd er zelfs verlegen van!

Wil je een bijdrage leveren aan de dagelijkse opvang en verzorging van dieren als Nguyen? Word dan zijn symbolische adoptieouder!

Liever een ander dier adopteren? Zoek een ander adoptiedier

Ja, ik geef een adoptie cadeau

voor € 84 per jaar

De minimale duur is 1 jaar.
Je gegevens
Titel
Adres
We gebruiken je e-mailadres voor het verzenden van de bevestiging en de betaalgegevens.
De gegevens van de ontvanger
Titel
Adresgegevens ontvanger
De ontvanger wordt via dit e-mailadres op de hoogte gehouden van zijn/haar adoptiedier en de activiteiten van AAP. AAP zal de ontvanger bij het eerste contactmoment de mogelijkheid bieden om zijn/haar contactgegevens uit ons bestand te laten verwijderen. Meer informatie over hoe Stichting AAP met gegevens omgaat, vind je in het Privacy Statement.

Het adoptiepakket

Verzending

Uiterste ontvangstdatum

Het duurt minimaal drie werkdagen voordat het adoptiepakket bij de adoptieouder op de mat valt.

Vermeldingen

Op het certificaat dat in het adoptiepakket zit wordt zowel de naam van de gever als van de ontvanger genoemd, alsmede de reden voor de cadeau-adoptie. Geef hieronder aan welke tekst op het adoptiecertificaat kan worden geplaatst.

bv "Jan en Ria"
bv "Mevrouw Janssen"
bv "je 30e verjaardag" of "afscheid van uw werk"
Machtiging

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Lees ook onze privacyverklaring.