Ifaty

Werd als verstekeling gevonden in een schuur

Soort
Kleine egeltenrek
Geslacht
Mannetje
Geboortedatum
01/01/2018
Herkomst
Onbekend

Gevonden in een schuur
Toen de nieuwe bewoners van een huis in België een kijkje namen in de schuur in de tuin, kwamen ze daar een wel heel bijzondere verstekeling tegen. Een klein dier met het uiterlijk van een egel, maar dan net even anders. Het bleek een kleine egeltenrek te zijn.

Een kleine egeltenrek is een insecteneter met stekels die qua uiterlijk lijkt op een kruising tussen een egel en een spitsmuis. De egeltenrek is een exotisch dier dat normaal gesproken alleen op Madagaskar leeft, dus deze egeltenrek was ver van huis. Waarschijnlijk was hij ooit als huisdier gehouden en is hij ontsnapt…

Hij werd door een lokale dierenopvang opgehaald en kwam hij bij AAP terecht. Hier kreeg hij de naam Ifaty, vernoemd naar een prachtig dorpje in zijn tropische thuisland Madagaskar. Sluit jij deze kleine verstekeling in je hart als adoptieouder?

Liever een ander dier adopteren? Zoek een ander adoptiedier

Ja, ik geef een adoptie cadeau

voor € 84 per jaar

De minimale duur is 1 jaar.
Je gegevens
Titel
Adres
We gebruiken je e-mailadres voor het verzenden van de bevestiging en de betaalgegevens.
De gegevens van de ontvanger
Titel
Adresgegevens ontvanger
De ontvanger wordt via dit e-mailadres op de hoogte gehouden van zijn/haar adoptiedier en de activiteiten van AAP. AAP zal de ontvanger bij het eerste contactmoment de mogelijkheid bieden om zijn/haar contactgegevens uit ons bestand te laten verwijderen. Meer informatie over hoe Stichting AAP met gegevens omgaat, vind je in het Privacy Statement.

Het adoptiepakket

Verzending

Uiterste ontvangstdatum

Het duurt minimaal drie werkdagen voordat het adoptiepakket bij de adoptieouder op de mat valt.

Vermeldingen

Op het certificaat dat in het adoptiepakket zit wordt zowel de naam van de gever als van de ontvanger genoemd, alsmede de reden voor de cadeau-adoptie. Geef hieronder aan welke tekst op het adoptiecertificaat kan worden geplaatst.

bv "Jan en Ria"
bv "Mevrouw Janssen"
bv "je 30e verjaardag" of "afscheid van uw werk"
Machtiging

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Lees ook onze privacyverklaring.