Govani

Beet door stress zijn eigen staart af

Soort
Leeuw
Geslacht
Mannetje
Geboortedatum
11/05/2007
Herkomst
Spaans circus

Leeuw Govani werd gebruikt in een Spaans circus. Toen het circus stopte met het optreden met wilde dieren, bleef hij achter in een smerige kooiwagen. Toen we hem aantroffen was hij zo verzwakt en uitgehongerd, dat hij bijna niet kon lopen en hij wonden had over zijn hele lichaam. Zijn nagels waren uitgetrokken, zijn tanden uitgeslagen en van alle stress had hij een stuk van zijn eigen staart afgebeten… 

Stichting AAP redde Govani en inmiddels zit hij, samen met lotgenoot Silas, in een groot buitenverblijf. Hij geniet van de frisse lucht, de bomen en de warmte van de zon. Beetje bij beetje sterkt hij aan.

Liever een ander dier adopteren? Zoek een ander adoptiedier

Ja, ik geef een adoptie cadeau

voor € 228 per jaar

De minimale duur is 1 jaar.
Je gegevens
Titel
Adres
We gebruiken je e-mailadres voor het verzenden van de bevestiging en de betaalgegevens.
De gegevens van de ontvanger
Titel
Adresgegevens ontvanger
De ontvanger wordt via dit e-mailadres op de hoogte gehouden van zijn/haar adoptiedier en de activiteiten van AAP. AAP zal de ontvanger bij het eerste contactmoment de mogelijkheid bieden om zijn/haar contactgegevens uit ons bestand te laten verwijderen. Meer informatie over hoe Stichting AAP met gegevens omgaat, vind je in het Privacy Statement.

Het adoptiepakket

Verzending

Uiterste ontvangstdatum

Het duurt minimaal drie werkdagen voordat het adoptiepakket bij de adoptieouder op de mat valt.

Vermeldingen

Op het certificaat dat in het adoptiepakket zit wordt zowel de naam van de gever als van de ontvanger genoemd, alsmede de reden voor de cadeau-adoptie. Geef hieronder aan welke tekst op het adoptiecertificaat kan worden geplaatst.

bv "Jan en Ria"
bv "Mevrouw Janssen"
bv "je 30e verjaardag" of "afscheid van uw werk"
Machtiging

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Lees ook onze privacyverklaring.