De wasbeer

Werd gered van de kogel

Soort
Wasbeer
Herkomst
Limburg, Noord-Brabant, Gelderland (oorspronkelijk: Noord-Amerika)

Gered van de kogel
Wist je dat we bij AAP ook wasberen opvangen? De dieren hebben verschillende achtergronden: ze werden als huisdier gehouden, als verstekeling aangetroffen op een boot of gered van afschot in het wild. Ondanks hun verschillende achtergronden is er één ding dat de wasberen met elkaar gemeen hebben: van nature horen ze niet in Nederland thuis. Omdat de exotische wasbeer een ongewenste gast is, worden ze vaak afgeschoten. AAP is al jaren tegenstander van afschot als ‘oplossing’ en pleit voor een diervriendelijker alternatief: opvang en herplaatsing naar een geschikt dierenpark. De afgelopen jaren hebben we al vele (wilde) wasberen bij AAP kunnen opvangen. Een aantal van hen is al succesvol herplaatst, maar er komen ook steeds weer nieuwe wasberen bij! Help je mee de dagelijkse zorg en opvang van de vele wasberen mogelijk te maken? Adopteer de wasbeer!

Bij deze vorm van adoptie adopteer je een wasbeer die symbool staat voor alle wasberen bij AAP.

Liever een ander dier adopteren? Zoek een ander adoptiedier

Ja, ik geef een adoptie cadeau

voor € 150 per jaar

De minimale duur is 1 jaar.
Je gegevens
Titel
Adres
We gebruiken je e-mailadres voor het verzenden van de bevestiging en de betaalgegevens.
De gegevens van de ontvanger
Titel
Adresgegevens ontvanger
De ontvanger wordt via dit e-mailadres op de hoogte gehouden van zijn/haar adoptiedier en de activiteiten van AAP. AAP zal de ontvanger bij het eerste contactmoment de mogelijkheid bieden om zijn/haar contactgegevens uit ons bestand te laten verwijderen. Meer informatie over hoe Stichting AAP met gegevens omgaat, vind je in het Privacy Statement.

Het adoptiepakket

Verzending

Uiterste ontvangstdatum

Het duurt minimaal drie werkdagen voordat het adoptiepakket bij de adoptieouder op de mat valt.

Vermeldingen

Op het certificaat dat in het adoptiepakket zit wordt zowel de naam van de gever als van de ontvanger genoemd, alsmede de reden voor de cadeau-adoptie. Geef hieronder aan welke tekst op het adoptiecertificaat kan worden geplaatst.

bv "Jan en Ria"
bv "Mevrouw Janssen"
bv "je 30e verjaardag" of "afscheid van uw werk"
Machtiging

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Lees ook onze privacyverklaring.