Cali

Werd als huisdier gehouden

Soort
Witoorpenseelaapje
Geslacht
Vrouwtje
Herkomst
Particulier

Spaanse particulieren kochten witoorpenseelaapje Cali voor € 3500 bij een fokker.

Ze vonden haar wel een leuk huisdier! De eigenaren wisten niet dat het verboden was om, zonder de juiste papieren, een aapje in bezit te hebben. Daar kwamen ze achter toen de autoriteiten op de stoep stonden en Cali in beslag namen. De eigenaren stonden haar vrijwillig af. Helaas kon Cali niet direct naar AAP, omdat de opvang helemaal vol zat. Cali werd daarom tijdelijk ondergebracht op een ander adres. Gelukkig kwam er even later een plekje vrij in onze Spaanse opvanglocatie AAP Primadomus.

Net als alle andere dieren die bij AAP binnenkomen, ging Cali voor een aantal weken in quarantaine. Dat is wettelijk verplicht. Het viel de dierverzorgers meteen op dat Cali zich makkelijk wist aan te passen in vergelijking met andere witoorpenseelaapjes. De meeste witoorpenseelaapjes zijn in het begin bang en zenuwachtig, maar bij Cali viel dat reuze mee! Inmiddels woont Cali bij AAP Almere, samen met haar maatje Manilva!

 

Liever een ander dier adopteren? Zoek een ander adoptiedier

Ja, ik geef een adoptie cadeau

voor € 84 per jaar

De minimale duur is 1 jaar.
Je gegevens
Titel
Adres
We gebruiken je e-mailadres voor het verzenden van de bevestiging en de betaalgegevens.
De gegevens van de ontvanger
Titel
Adresgegevens ontvanger
De ontvanger wordt via dit e-mailadres op de hoogte gehouden van zijn/haar adoptiedier en de activiteiten van AAP. AAP zal de ontvanger bij het eerste contactmoment de mogelijkheid bieden om zijn/haar contactgegevens uit ons bestand te laten verwijderen. Meer informatie over hoe Stichting AAP met gegevens omgaat, vind je in het Privacy Statement.

Het adoptiepakket

Verzending

Uiterste ontvangstdatum

Het duurt minimaal drie werkdagen voordat het adoptiepakket bij de adoptieouder op de mat valt.

Vermeldingen

Op het certificaat dat in het adoptiepakket zit wordt zowel de naam van de gever als van de ontvanger genoemd, alsmede de reden voor de cadeau-adoptie. Geef hieronder aan welke tekst op het adoptiecertificaat kan worden geplaatst.

bv "Jan en Ria"
bv "Mevrouw Janssen"
bv "je 30e verjaardag" of "afscheid van uw werk"
Machtiging

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Lees ook onze privacyverklaring.