Mojo

Leefde jarenlang eenzaam in een donkere garage

Soort
Chimpansee
Geslacht
Mannetje
Geboortedatum
01/01/1974
Herkomst
Particulier Belgïë

Mojo is in rond 1974 geboren in een proefdierlaboratorium. Hoe lang hij daar is geweest is niet bekend. Wel weten we dat zijn eigenares hem er als jong dier heeft weggehaald en mee naar huis genomen, waar ze hem een menselijke opvoeding gaf. Mojo kreeg kleertjes aan en ze maakten samen het huis schoon. Toen Mojo hier te groot voor werd, sloot zij hem op in een vieze donkere garage, moederziel alleen. Het eten dat hij voorgeschoteld kreeg, was niet geschikt voor een chimpansee: spaghetti, pudding, taart, bier en koffie met melk en suiker. Mojo was dan ook véél te dik! 

Toen Mojo bij Stichting AAP kwam was hij er zeer slecht aan toe, Mojo reageerde bijna nergens op, was doodsbang en moest niets van het normale chimpansee dieet hebben. Speciaal voor Mojo hebben we een uniek behandelplan opgesteld met een speciaal dieet en speciale verzorging, met als resultaat dat hij nu weer alle fruitsoorten eet. Mojo blijft een zeer kwetsbaar dier en zal waarschijnlijk de rest van zijn leven bij AAP blijven wonen.

Liever een ander dier adopteren? Zoek een ander adoptiedier

Ja, ik adopteer Mojo

voor € 19,00 per maand

Je gegevens
Titel
Contact

Met deze donatie ga je akkoord met de Privacyverklaring van Stichting AAP.

Adres
Machtiging
Stichting AAP schrijft het gedoneerde bedrag periodiek van je rekening af. Je kunt de donatie te allen tijde stopzetten door tijdens kantooruren te bellen naar (036) 523 87 87 of een email te sturen naar info@aap.nl.