Ifaty

Werd als verstekeling gevonden in een schuur

Soort
Kleine egeltenrek
Geslacht
Mannetje
Geboortedatum
01/01/2018
Herkomst
Onbekend

Gevonden in een schuur
Toen de nieuwe bewoners van een huis in België een kijkje namen in de schuur in de tuin, kwamen ze daar een wel heel bijzondere verstekeling tegen. Een klein dier met het uiterlijk van een egel, maar dan net even anders. Het bleek een kleine egeltenrek te zijn.

Een kleine egeltenrek is een insecteneter met stekels die qua uiterlijk lijkt op een kruising tussen een egel en een spitsmuis. De egeltenrek is een exotisch dier dat normaal gesproken alleen op Madagaskar leeft, dus deze egeltenrek was ver van huis. Waarschijnlijk was hij ooit als huisdier gehouden en is hij ontsnapt…

Hij werd door een lokale dierenopvang opgehaald en kwam hij bij AAP terecht. Hier kreeg hij de naam Ifaty, vernoemd naar een prachtig dorpje in zijn tropische thuisland Madagaskar. Sluit jij deze kleine verstekeling in je hart als adoptieouder?

Liever een ander dier adopteren? Zoek een ander adoptiedier

Ja, ik adopteer Ifaty

voor € 7,00 per maand

Je gegevens
Titel
Contact

Met deze donatie ga je akkoord met de Privacyverklaring van Stichting AAP.

Adres
Machtiging
Stichting AAP schrijft het gedoneerde bedrag periodiek van je rekening af. Je kunt de donatie te allen tijde stopzetten door tijdens kantooruren te bellen naar (036) 523 87 87 of een email te sturen naar info@aap.nl.