Cali

Werd als huisdier gehouden

Soort
Witoorpenseelaapje
Geslacht
Vrouwtje
Herkomst
Particulier

Spaanse particulieren kochten witoorpenseelaapje Cali voor € 3500 bij een fokker.

Ze vonden haar wel een leuk huisdier! De eigenaren wisten niet dat het verboden was om, zonder de juiste papieren, een aapje in bezit te hebben. Daar kwamen ze achter toen de autoriteiten op de stoep stonden en Cali in beslag namen. De eigenaren stonden haar vrijwillig af. Helaas kon Cali niet direct naar AAP, omdat de opvang helemaal vol zat. Cali werd daarom tijdelijk ondergebracht op een ander adres. Gelukkig kwam er even later een plekje vrij in onze Spaanse opvanglocatie AAP Primadomus.

Net als alle andere dieren die bij AAP binnenkomen, ging Cali voor een aantal weken in quarantaine. Dat is wettelijk verplicht. Het viel de dierverzorgers meteen op dat Cali zich makkelijk wist aan te passen in vergelijking met andere witoorpenseelaapjes. De meeste witoorpenseelaapjes zijn in het begin bang en zenuwachtig, maar bij Cali viel dat reuze mee! Inmiddels woont Cali bij AAP Almere, samen met haar maatje Manilva!

 

Liever een ander dier adopteren? Zoek een ander adoptiedier

Ja, ik adopteer Cali

voor € 7,00 per maand

Je gegevens
Titel
Contact
Adres
Machtiging
Stichting AAP schrijft het gedoneerde bedrag periodiek van je rekening af. Je kunt de donatie te allen tijde stopzetten door tijdens kantooruren te bellen naar (036) 523 87 87 of een email te sturen naar info@aap.nl.