Peggy
Peggy

JA, IK ONTVANG GRAAG EEN DONATIEBOX

Heb je binnenkort iets te vieren en wil je hierbij geld inzamelen voor AAP? Vraag dan de AAP donatiebox aan en je krijgt de kartonnen box thuisgestuurd. Het ingezamelde bedrag maak je eenvoudig over met de meegestuurde acceptgiro. Op deze manier red jij dieren als Peggy van een leven vol ellende.

Chimpansee Peggy werd in 1993 in een Duits circus geboren. Daar trad zij samen met haar ouders, zus en een andere volwassen chimpansee op. Met elkaar leefden zij in een compartiment van een vrachtwagen. Toen de eigenaar van het circus overleed kon zijn vrouw de dieren niet meer verzorgen. De jonge Babsie en Peggy wachtte een spuitje. Met veel moeite kon AAP de zusjes redden en in 2001 naar Almere halen.

Bij AAP heeft Peggy zich ontwikkeld tot  een sterke volwassen chimpanseedame. Zij geniet van de Spaanse zon in onze opvang Primadomus. In haar favoriete plekje: de hangmat,  is niets meer te zien van de circuschimpansee die zij ooit was.

Je gegevens
Titel

donatiebox

Adres
Contactgegevens

Heb je direct een donatiebox nodig bijvoorbeeld voor een onverwachte gelegenheid? Neem dan contact met ons door te bellen naar (036) 523 87 87. Wij sturen de donatiebox dan zo spoedig mogelijk naar je op.

Geef hier aan wat de reden of gelegenheid is voor het aanvragen van de donatiebox