Peggy
Peggy

 

 

 

 

 

Het is wereld chimpanseedag!

Wist je dat we sinds 1972 bijna 100 chimpansees hebben gered en opgevangen? Bekijk een aantal van hun verhalen in onderstaande video.

Geef jij de chimpansees vandaag wat extra's?

Nog altijd zijn er chimpansees die onze hulp hard nodig hebben. Bij Stichting AAP mogen de dieren herstellen van hun vaak heftige verleden. Ze leren om weer echt chimpansee te zijn. Geef jij de chimpansees vandaag iets extra's? Voor 9,- kopen we bijvoorbeeld al een speelbal. Doneer eenvoudig via Tikkie of via onderstaand donatieformulier. Namens die dieren bedankt!

Ja, ik geef voor de chimpansees

Mijn donatie
Amount
Doneer svp met hele bedragen.
Betalingsmethode
Betalingsmethode
* Machtiging: Stichting AAP schrijft het gedoneerde bedrag naar wens eenmalig of periodiek van je rekening af. Je kunt de donatie altijd stopzetten door tijdens kantooruren te bellen naar (036) 523 87 87 of een email te sturen naar info@aap.nl * iDeal: De donatie wordt op eigen verzoek door je eigen bank overgemaakt aan Stichting AAP.
Je gegevens
Titel
Adres
Contact

Met deze donatie ga je akkoord met de Privacyverklaring van Stichting AAP.

Boodschappenlijstje chimpansees

Mojo

Chimpansee Mojo leefde jarenlang in een vieze, donkere garage van een Belgische vrouw. Zonder daglicht, zonder afleiding en zonder soortgenoten. Hij kreeg ongezond eten en drinken voorgeschoteld, zoals pudding, taart, bier en koffie met melk en suiker. Mojo was daardoor veel te dik en zijn gebit was ernstig aangetast. Het kostte heel veel tijd en moeite om de zwaar getraumatiseerde Mojo er uiteindelijk weer bovenop te helpen, maar het is gelukt! Mojo is nu gezond en leeft fijn samen met soortgenoot Freddy.

Wist je dat je Mojo (symbolisch) kunt adopteren? Je steunt dan de dieren en ontvangt een leuk adoptiepakket.