Kom in actie voor Stichting AAP

Help op jouw manier mee om dieren in nood te helpen

Doe wat jij leuk vindt

Spullen verkopen op een markt, geld inzamelen tijdens het afscheidsfeest van je werk of een marathon lopen: het zijn zomaar wat voorbeelden van acties waarmee je geld kunt ophalen voor AAP. Elke actie, groot of klein, maakt het verschil voor dieren in nood!

Inzamelen tijdens een speciale gelegenheid

Wil je geld inzamelen tijdens een speciale gelegenheid, bijvoorbeeld je verjaardag? Vraag dan hier de AAP-donatiebox aan. Je krijgt de box thuis gestuurd en hoeft er alleen maar een mooie plek voor uit te zoeken tijdens je verjaardag, bruiloft of andere bijzondere gebeurtenis. Na het feest kun je het opgehaalde bedrag overmaken via de meegestuurde acceptgiro of direct overmaken op ons rekeningnummer NL64INGB0002777530 t.n.v. Stichting AAP (zie ook 'vervolgstap'). 

Sporten voor de dieren

Liever sportend geld ophalen voor de dieren, bijvoorbeeld door mee te doen aan een sponsorloop of een marathon? Dat kan ook! Via het online platform Pifworld kun je eenvoudig een actiepagina aanmaken. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is bedenken wat voor (sport)activiteit je wilt gaan doen, een streefbedrag instellen en daarna familie, vrienden en kennissen vragen om je actie te ondersteunen. Zo geef je de dieren bij AAP een mooie toekomst!

Stichting AAP kan alleen dieren redden en verzorgen dankzij de steun van donateurs. Daarom zijn we blij en dankbaar met elke euro die je inzamelt. Want elke euro helpt mee aan een tweede kans voor dieren die het zó verdienen. We wensen je veel succes met jouw actie!

Dam-tot-Damloop
Geld inzamelen voor AAP bij de Dam tot Damloop.

 

Een witoorpenseelaapje met de donatiebox van AAP
Gebruik onze donatiebox voor het inzamelen van geld op bijvoorbeeld je verjaardag.

Vervolgstap

Je kunt het ingezamelde bedrag overmaken naar IBAN-nummer: NL64INGB0002777530 t.n.v. Stichting AAP in Almere. Wij zouden het leuk vinden als je erbij vermeldt wat voor actie je voor ons hebt gedaan. Misschien wordt jouw actie uitgelicht in donateursblad 'Apenote'. Namens de dieren: héél erg bedankt voor jouw steun! 

Veelgestelde vragen

Mag ik ook collecteren?
Collecteren voor AAP buiten besloten kring is helaas niet toegestaan.

Wat voor steun kan ik van AAP verwachten?
Wegens beperkte middelen en beperkte inzetbaarheid van personeel, kunnen wij niet veel steun bieden in de vorm van materiaal en tijd. Vragen beantwoorden we uiteraard graag: stuur een e-mail naar info@aap.nl of bel naar (0)36 523 8787.