Fadel
Fadel

 

 

 

500 dieren in nood
wachten op een veilige opvangplek

Ben jij hun redder in nood?

Het akelige coronavirus heeft de wereld nog altijd in haar greep. Ook voor AAP heeft het virus gevolgen. Eén van deze gevolgen is dat we maandenlang geen nieuwe dieren konden opvangen. Door aangescherpte transportregels aan de landsgrenzen en tekorten aan beschermende middelen voor onze quarantaine afdeling, raakte onze opvangwachtlijst overvol…

Zó veel dieren in nood en de redding zó nabij - en dan niet kunnen helpen. Een nachtmerrie.

De nachtmerrie is nog niet voorbij, maar toch is er een heel klein beetje verbetering. Want inmiddels hebben we de eerste dieren van de wachtlijst kunnen redden en bij AAP mogen verwelkomen. Dat is natuurlijk fantastisch, maar we zijn er nog láng niet. Helaas wachten er nog altijd honderden dieren in nood dringend op een opvangplek.

We hebben een kostbare inhaalrace voor boeg. Help jij mee zoveel mogelijk dieren een warm welkom bij AAP te geven?

Ja, ik help mee

Je gegevens
Titel
Adres
Contact

Met deze donatie ga je akkoord met de Privacyverklaring van Stichting AAP.

Mijn donatie
Amount
Doneer svp met hele bedragen.
Betalingsmethode
Betalingsmethode
* Machtiging: Stichting AAP schrijft het gedoneerde bedrag naar wens eenmalig of periodiek van je rekening af. Je kunt de donatie altijd stopzetten door tijdens kantooruren te bellen naar (036) 523 87 87 of een email te sturen naar info@aap.nl * iDeal: De donatie wordt op eigen verzoek door je eigen bank overgemaakt aan Stichting AAP.

Fadel boodschappenlijstje

Fadel
Berberaapje Fadel is inmiddels veilig bij AAP.