Help AAP met jouw bedrijf

Help Stichting AAP mee om dieren in nood op te vangen en om dierenleed te voorkomen. Alleen redden we het niet! Laat jouw betrokkenheid bij dierenwelzijn zien door ons te steunen met je bedrijf. Er zijn vele mogelijkheden!

Je kunt met jouw bedrijf een dier bij AAP adopteren. Met jouw adoptie draag je direct bij aan de dagelijkse verzorging van het dier.

Wij houden je op de hoogte van het wel en wee van jouw adoptiedier. En je kunt zelf vrij over de adoptie communiceren, bijvoorbeeld op jouw website en via social media.

Het verhaal van tijger Suzu
Een van de dieren die je met jouw bedrijf kan helpen, is tijger Suzu. De situatie waarin we tijger Suzu aantroffen was ronduit verschrikkelijk.

Hij was er zó slecht aan toe dat we hem zelfs nauwelijks durfden te verdoven en we bang waren dat we te laat waren. Met wanhopige ogen keek hij ons aan…

Adopteer Suzu met jouw bedrijf en help ons met zijn dagelijkse verzorging.

Andere manieren om AAP te helpen met jouw bedrijf

Producten inzamelen

Help AAP met mobiele telefoons, cartridges en oude IT-apparatuur. Ook kun je met jouw bedrijf een AAP-inzamelpunt worden!

Verlanglijstje AAP

Giften in de vorm van spullen houden de kosten van de verzorging van onze dieren laag. Helpt jouw bedrijf ons aan deze spullen?