Tijgers met een trauma

Een lange weg naar herstel

Toen de trailer openging, waren we allemaal in shock. Circustijgers Softi, Toph, Sanson, Merida en Aqua zaten in veel te krappe kooien en waren hoopjes pure ellende. Ze zaten onder de wonden, lagen in hun eigen uitwerpselen, waren ondervoed en ernstig verzwakt. Nu, drie jaar later zijn alle dieren herplaatst, behalve tijger Aqua. Hij heeft onze zorg hard nodig. Help je mee?

Alle tijgers kwamen mager, uitgeput en uitgedroogd uit het horrortransport. We hebben ze opgevangen bij AAP in Spanje en hard gewerkt aan hun herstel. Vier tijgers zijn zo opgeknapt, dat ze onze zorg niet meer nodig hebben.

Tijger Aqua heeft meer tijd nodig om te herstellen en om te wennen aan andere tijgers. Tot het zover is, blijft hij daarom veilig bij AAP. Jouw hulp is hard nodig, want de opvang en verzorging kost maar liefst 80 euro per dag. Help je mee met een donatie?

Liever doneren via een Tikkie? Klik dan hier.

null
Tijger Aqua bij AAP.

null

Help je tijger Aqua met een donatie?
Aqua werd gered uit een horrortransport. Bij AAP is hij nu veilig en krijgt hij de tijd om te herstellen. Jouw hulp is hard nodig, want de opvang en verzorging voor een tijger als Aqua kost 80 euro per dag.

Ja, ik help mee!