AAP vanuit de lucht
terrein AAP Almere

 

 

Van AAP tot Z:
Een kijkje achter de schermen

Altijd al willen weten wat er gebeurt als een dier bij Stichting AAP binnenkomt? Hoe we ervoor zorgen dat alle dieren drie keer per dag eten krijgen? Hoe de chimpansees, de primaten en de andere zoogdieren leven bij AAP?

We nemen je graag mee op een unieke digitale rondleiding over het terrein van AAP. Ontdek de verschillende afdelingen, luister naar ontroerende dierverhalen en kijk achter deuren die normaal gesloten blijven. Meld je gratis aan door het formulier in te vullen. Je ontvangt dan een link naar de digitale rondleiding in je mailbox.

Schrijf je hier in voor de digitale rondleiding

Als je meedoet met de digitale rondleiding, word je opgenomen in het mailbestand van Stichting AAP. Uiteraard kun je je hier altijd voor afmelden.

Chimpansee Linda

Bepaal jouw route

Plattegrond AAP

Met de digitale plattegrond van AAP bepaal je zelf op welke afdeling je een kijkje neemt.

Kijkje achter de schermen

Achter de schermen bij AAP

Met onze digitale rondleiding neem je een kijkje achter de schermen van AAP. Deuren en afdelingen die normaal gesproken voor publiek gesloten blijven, gaan nu open.

Mariska neemt je mee

Mariska

Rondleidster Mariska neemt je mee langs alle afdelingen van AAP en vertelt hier meer over. Mariska heeft een jarenlange ervaring als rondleidster bij AAP en kan je daarom alles vertellen over de dieren en het werk van AAP.

Verhalen van onze dieren

Mojo

Maak kennis met de dieren en hun aangrijpende verhalen. Waar komen ze vandaan? Wat is hun verleden? Hoe is hun leven bij AAP?

Dit vinden anderen van onze digitale rondleiding:

Prima verzorgd en we kregen een uitstekend beeld van dit prachtige complex en het uitmuntende werk, dat de stichting voor de dieren doet! wat zullen de twee, Okko en Riga, die dit begonnen zijn, trots geweest zijn.

Geeft duidelijk het werk en belang hiervan weer, daarnaast mooi alle verschillende stappen/fases en afdelingen te kunnen zien.

Met deze digitale rondleiding geven jullie zo'n goed beeld over hetgeen wat zich achter de schermen afspeelt, heel bijzonder en hartverwarmend om te zien.

ANBI/RSIN nummer: 004612243