Vrijwilliger Kantine

►►►  Vacature vrijwilliger  ◄◄◄

 

Bij AAP geven we op professionele wijze gestalte aan een ideaal: het verbeteren van het welzijn van misbruikte of afgedankte uitheemse zoogdieren uit heel Europa. Dat doen wij door dieren, afkomstig van illegale handel, circussen, proefdierlaboratoria of particulieren op te vangen op onze locaties in Almere en Villena (Spanje).

Ook werkt AAP aan het voorkomen van welzijnsproblemen door de publieke opinie te beïnvloeden en door actief invloed uit te oefenen op wet- en regelgeving via beleidsmakers en –beslissers op dit terrein in Europa. Wij werken daarbij actief en op strategisch niveau samen met professionele partijen in binnen- en buitenland. AAP is daarbij een internationaal gezaghebbend expert.

In Almere hebben we zo'n 95 mensen in (loon)dienst en meer dan 250 vrijwilligers. AAP is gevestigd op een ruime en moderne locatie, midden in het groen bij Almere.

Voor de afdeling Facilitaire Dienst zijn we op zoek naar een:

Vrijwilliger Kantine

1 a 2 dagen per week, 4 uur per dag.

Jouw rol

Met een klein team zet je de lunch in de kantine klaar voor de medewerkers, vrijwilligers en stagiaires van AAP. Je maakt belegde broodjes en eenvoudige salades. Uiteraard horen opruim- en schoonmaakwerkzaamheden in de kantine, de keuken en de voorraadruimte hier ook bij. Jouw beschikbare dagen worden afgestemd met de andere kantine vrijwilligers.

Jouw bagage

Je hebt affiniteit met de doelstellingen van Stichting AAP * Je bent gemotiveerd, representatief en vriendelijk * Je bent graag in contact met andere mensen * Je bent verantwoordelijk en werkt hygiënisch (HACCP regels) * Je bent flexibel en kan zelfstandig werken * Je bent een of twee keer per week van 10.30 uur tot 14.30 uur beschikbaar.

Wat bieden we je?

Een unieke werkplek waar je veel werkervaring opdoet * prettige en informele werksfeer * samenwerking met allerlei (internationale) collega’s * reiskostenvergoeding * gratis, (biologisch) verantwoorde lunch * mogelijkheid om deel te nemen aan AAP activiteiten.
 

Meer weten of direct reageren?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Esther Ent, Coördinator vrijwilligers via vrijwilligerswerk@aap.nl  of bel 036 523 8735. Wil je direct reageren, vul dan het aanmeldformulier op de website in.