Mantelbavianen met cartridge dozen
Mantelbavianen met cartridge dozen

Inzamelen voor AAP gaat veranderen

Vele jaren heeft AAP samengewerkt met logistiek partner Eeko voor het inzamelen van mobiele telefoons en cartridges. Helaas kan Eeko geen andere producten inzamelen en dit is wel een wens van AAP voor de komende jaren. Daarom wordt de samenwerking met Eeko per 1 januari 2019 beëindigd. AAP gaat op zoek naar andere mogelijkheden om het inzamelprogramma voort te zetten. 

Wat verandert er voor jou als inzamelpunt?

Als je bij Eeko aangeeft dat de AAP inzameldoos vol is zullen zij deze zoals je gewend bent komen ophalen. De opbrengst van de opgehaalde volle doos komt nog gewoon ten goede aan het werk van AAP. De inzameling voor AAP middels Eeko stopt daarna echter. Eeko zal je daarom een andere doos aanbieden. Deze hoef je niet aan te nemen. De opbrengst van deze doos komt niet langer ten goede aan AAP.

Wil je je met jouw bedrijf blijven inzetten voor AAP? Neem dan gerust contact met ons op: telefoonnummer 036 523 87 87 of schrijf je hier in voor informatie over ons inzamelprogramma.

Wil je je aanmelden als nieuw inzamelpunt?

Wij vragen je om nog even geduld te hebben… Schrijf je hier in voor informatie over ons inzamelprogramma en wij laten je weten hoe je binnenkort voor AAP kunt inzamelen.

Heb je nog telefoons en cartridges klaarliggen voor AAP?

Deze kun je nu nog even gewoon inleveren bij het voor jou bekende inzamelpunt in de AAP-doos. Heeft jouw inzamelpunt geen AAP-doos meer staan dan gaat de opbrengst van de inzameling niet langer naar AAP.

Je kunt natuurlijk altijd je spullen nog even bewaren. AAP is hard op zoek naar nieuwe inzamelmethoden en we houden je hiervan heel graag op de hoogte!

Kan ik nog zakjes aanvragen?

Het is helaas op dit moment niet mogelijk een inzamelzakje aan te vragen. Heb je mobieltjes of cartridges die je voor AAP in wilt leveren, dan vragen wij je om die nog even te bewaren tot het nieuwe inzamelprogramma van start gaat!