De dieren van AAP
De dieren van AAP

Inzamelen voor AAP veranderd

De AAP inzamelbox voor cartridges en mobieltjesCartridges en mobieltjes inzamelen

Wilt u in uw winkel of bedrijf weer een AAP-inzamelbox plaatsen, zodat uw bezoekers weer mobieltjes en cartridges voor AAP kunnen inzamelen? Dat kan! Er zijn weer nieuwe boxen beschikbaar. Vraag de nieuwe inzamelbox hier aan. Onze nieuwe partner We-Collect levert de box dan gratis bij u af. Als de box vol is, wordt deze ook weer kosteloos opgehaald, hiervoor kunt u een afhaalafspraak maken.

Het inzamelen van mobiele telefoons en cartridges betekent een nieuw leven voor de dieren bij AAP. De opbrengst van de ingezamelde producten komt ten goede aan hun opvang, herstel en verzorging. Ze verdienen het zo!

AAP is blij haar inzamelprogramma voort te zetten met partner We-Collect. Samen gaan we er hard aan werken het inzamelprogramma de komende jaren flink uit te breiden. Wist u dat We-Collect ook ICT-materiaal van bedrijven inzamelt voor AAP? Hier kunt u zien om welke materialen het gaat. Als u ook ICT-bedrijfsapparatuur aan AAP wilt doneren, dan kunt u een mail sturen naar inzamelen@aap.nl.

Inzamelbox aanvragen

Cartridges en mobieltjes inleveren

Binnenkort kun je hier weer enveloppen aanvragen voor het inleveren van je oude mobieltje of cartridge. Op de website van We-Collect kun je alvast inzamelpunten vinden waar je jouw cartrigdes en mobieltjes in kunt leveren. Dit overzicht wordt nog uitgebreid.