Sony en Marria
Sony en Marria

JA, IK ONTVANG GRAAG EEN DONATIEBOX

Wil je ter ere van een speciale gelegenheid geld inzamelen voor AAP? Vraag de AAP donatiebox aan en we sturen ‘m naar je op. Het ingezamelde bedrag maak je eenvoudig over via de meegestuurde acceptgiro. Met jouw bijdrage steun je dieren als chimpansee Marria.

Marria was nog maar een baby toen ze in het Afrikaanse Guinee-Bissau uit het wild werd geroofd. In één klap weg bij haar familie... Ze werd illegaal naar Europa verhandeld en belandde bij een Portugees gezin in huis. Daar leefde ze dertien jaar lang als mensenkind. Ze kreeg kleertjes aan en deed alles met het gezin samen: eten, slapen, douchen en tv kijken. In al die jaren zag ze nooit een soortgenoot; iets wat verschrikkelijk is voor een sociaal dier als een chimpansee.

Sinds 2017 woont Marria veilig bij AAP. Stap voor stap leerde ze hoe het is om als échte chimpansee te leven. Ook maakte ze na 13 jaar voor het eerst kennis met een soortgenoot. Chimpansee Sony bleek de perfecte match te zijn voor Marria en sindsdien wonen ze fijn samen bij AAP.

Person
Title

Donatiebox

Address
Contact

Do you need the box quickly, e.g. for an unexpected event? Contact us by calling (036) 523 87 87. We will send the box a.s.a.p.

Geef hier aan wat de reden of gelegenheid is voor het aanvragen van de donatiebox