Ifaty

Werd als verstekeling gevonden in een schuur

Species
Kleine egeltenrek
Gender
Mannetje
Date of birth
01/01/2018
Origin
Onbekend

Gevonden in een schuur
Toen de nieuwe bewoners van een huis in België een kijkje namen in de schuur in de tuin, kwamen ze daar een wel heel bijzondere verstekeling tegen. Een klein dier met het uiterlijk van een egel, maar dan net even anders. Het bleek een kleine egeltenrek te zijn.

Een kleine egeltenrek is een insecteneter met stekels die qua uiterlijk lijkt op een kruising tussen een egel en een spitsmuis. De egeltenrek is een exotisch dier dat normaal gesproken alleen op Madagaskar leeft, dus deze egeltenrek was ver van huis. Waarschijnlijk was hij ooit als huisdier gehouden en is hij ontsnapt…

Hij werd door een lokale dierenopvang opgehaald en kwam hij bij AAP terecht. Hier kreeg hij de naam Ifaty, vernoemd naar een prachtig dorpje in zijn tropische thuisland Madagaskar. Sluit jij deze kleine verstekeling in je hart als adoptieouder?

Rather adopt another animal? Find another animal for adoption

Yes, I will adopt Ifaty

for € 7,00 p/month

Personal information
Title
Contact

When donating using this form, you are agreeing with our Privacy Statement.

Address
Payment method
Stichting AAP will periodicly write off the donated amount from your account. You can stop your donation at all times by calling during office hours to +31 36 523 87 87 or by mailing to info@aap.nl.