AAP gaat drie circus-chimpansees redden!

BREAKING: We staan op het punt om drie circus-chimpansees te redden! Op 15 juni vertrekken we naar Frankrijk om de chimpansees op te halen bij een circus waar ze jarenlang moesten optreden. We weten op dit moment nog niet hoe de dieren eraan toe zijn en hoe ze gehuisvest zijn, maar dat laten we jullie natuurlijk weten in één van de volgende updates. De redding van de dieren is trouwens live te volgen via onze website!

Wil jij als eerste het laatste nieuws en exclusieve foto’s en video’s ontvangen van deze bijzondere redding? Sluit je dan aan bij het reddingsteam. Dit kan door het formulier in te vullen.

Schrijf je in voor updates! Pijl

Help de dieren

Het opvangen van de dieren is enorm kostbaar. De zorg voor één chimpansee kost ruim 51,- per dag. Dit zijn kosten voor onder andere voeding, medische zorg en huisvesting. Dit komt neer op 13.000,- om de drie dieren de eerste drie maanden te kunnen verzorgen. Hierbij zijn we volledig afhankelijk van donaties van mensen zoals jij.

Wil je de chimpansees helpen aan een nieuw leven? Doneer dan een bedrag naar keuze via Tikkie of via het donatieformulier.

Chimpansee
Een van de drie circus-chimpansees die AAP binnenkort gaat redden.