Vrijwilligerswerk bij Stichting AAP

Let op: Door de huidige omstandigheden vragen wij een andere beschikbaarheid van nieuwe vrijwilligers in de Dierverzorging dan je misschien gewend bent. Op dit moment hebben wij beperkt plaats voor vrijwilligers in de dierverzorging die beschikbaar zijn voor minimaal 2 dagen per week voor minimaal 3 maanden. Wanneer wij weer meer vrijwilligersplekken in de dierverzorging beschikbaar hebben en een lagere beschikbaarheid kunnen vragen, zullen wij dat op deze pagina communiceren.

Vrijwilligerswerk bij AAP in Almere

Wil je je aanmelden voor vrijwilligerswerk, dan kun je het aanmeldformulier vrijwilligerswerk invullen. Daarin kun je aangeven wie je bent, wat je wilt doen en hoeveel tijd je ter beschikking hebt. De minimale periode voor vrijwilligerswerk in Almere is 1 maand.

Een vrijwilligster bij AAP aan het werk.

Vrijwilligerswerk in AAP Primadomus (Spanje)

Ook voor AAP Primadomus in Spanje kun je je via het aanmeldformulier aanmelden (graag Engelstalig antwoorden). De minimale vrijwilligersperiode is 3 maanden.

Vrijwilligerswerk in AAP Primadomus

Neem contact met mij op over vrijwilligerswerk

Geïnteresseerd in werken als vrijwilliger bij Stichting AAP? Vul hier je e-mailadres in en je ontvangt snel meer informatie over de mogelijkheden!

Ja, ik meld me direct aan

Meld je hier direct aan voor vrijwilligerswerk bij Stichting AAP.

ja, ik word vrijwilliger

Meer lezen

Wil je je eerst nog verder verdiepen in het doen van vrijwilligerswerk bij Stichting AAP?

Download de oriëntatiegids

Of lees de veelgestelde vragen over vrijwilligerswerk bij AAP:

FAQ's voor vrijwilligers

 

 

Zonder vrijwilligers geen Stichting AAP!

Bij Stichting AAP neemt de inzet van vrijwilligers een belangrijke plaats in. De vrijwilligers horen net zozeer bij AAP als onze vaste medewerkers! Wil je als vrijwilliger je steentje bijdragen? Reageer dan kun op één van onderstaande vrijwilligersfuncties. Je kunt ook een open aanmelding sturen. Voor vragen over de aanmelding of vrijwilligerswerk bij Stichting AAP kun je contact opnemen met Esther Ent, Personeelszaken, telefoon 036-523 87 87.

VRIJWILLIGERSVACATURES

 

Op dit moment zijn er geen vacatures.

European Solidarity Corps (ESC)

AAP doet sinds 2008 mee met het ESC-programma van de EU. Lees meer over de ESC vacatures bij Stichting AAP.

Vacatures:

Op dit moment zijn er geen vacatures.