Kalila

Werd als baby gevonden in het bos

Soort
Berberaap
Geslacht
vrouwtje
Geboortedatum
05/01/2018
Herkomst
Frankrijk

Toen berberaapje Kalila nog maar een baby was, werd ze moederziel alleen gevonden in een bosje in een Frans dorp. We weten niet hoe ze daar terecht is gekomen maar wat zal ze verlangd hebben naar haar moeder… Kalila is hoogstwaarschijnlijk door handelaren bij haar moeder weggerukt in de bossen van Noord-Afrika. Omdat mensen het nog altijd ‘schattig’ vinden om zo’n diertje in huis te hebben.

Helaas kunnen we Kalila haar moeder niet teruggeven, maar moederliefde wel! We hebben een fijn pleeggezin voor haar gevonden; ze leeft nu samen met pleegvader Izan, pleegmoeder Bessa en pleegbroer Iba. Bij AAP kan de kleine Kalila veilig opgroeien.

Rather adopt another animal? Find another animal for adoption

Yes, I give an adoption as a gift

for € 150 p/year

De minimale duur is 1 jaar.
Je gegevens
Titel
Adres
We gebruiken je e-mailadres voor het verzenden van de bevestiging en de betaalgegevens.
De gegevens van de ontvanger
Titel
Adresgegevens ontvanger
De ontvanger wordt via dit e-mailadres op de hoogte gehouden van zijn/haar adoptiedier en de activiteiten van AAP. AAP zal de ontvanger bij het eerste contactmoment de mogelijkheid bieden om zijn/haar contactgegevens uit ons bestand te laten verwijderen. Meer informatie over hoe Stichting AAP met gegevens omgaat, vind je in het Privacy Statement.

Het adoptiepakket

Verzending

Uiterste ontvangstdatum

Het duurt minimaal drie werkdagen voordat het adoptiepakket bij de adoptieouder op de mat valt.

Vermeldingen

Op het certificaat dat in het adoptiepakket zit wordt zowel de naam van de gever als van de ontvanger genoemd, alsmede de reden voor de cadeau-adoptie. Geef hieronder aan welke tekst op het adoptiecertificaat kan worden geplaatst.

bv "Jan en Ria"
bv "Mevrouw Janssen"
bv "je 30e verjaardag" of "afscheid van uw werk"
Machtiging

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Lees ook onze privacyverklaring.