Actievoorwaarden donatie cadeaubon

Door aan deze actie deel te nemen, aanvaard de deelnemer de actievoorwaarden van Stichting AAP en verklaart de deelnemer zich akkoord met de inhoud daarvan.

CHIMPANSEE MOJO

Chimpansee Mojo staat in deze actie van Stichting AAP symbool voor de problematiek rond de duizenden dieren die uit het wild worden geroofd om vervolgens bij mensen thuis te belanden als ‘huisdier’. Chimpansee Mojo leefde dertig jaar in een vieze, donkere garage. Zijn dieet bestonf uit spaghetti, taart en bier. Toen hij bij AAP kwam, was hij veel te dik en doodsbang voor soortgenoten. Met engelengeduld leerden onze dierenverzorgers Mojo gezond te eten en het lukte om hem te koppelen aan soortgenoot Freddy. Hij bleek de ideale match voor Mojo!

Gelukkig konden we Mojo redden, maar er zijn nog veel andere dieren in nood die onze hulp hard nodig hebben. Daarom roepen we mensen op om cadeaubonnen te doneren. Sommige cadeaubonnen gebruikt AAP direct zelf (bijvoorbeeld VVV bonnen). Andere bonnen worden ingewisseld bij onze partner Wissel.nl. Voor iedere cadeaubon ontvangt AAP een bijdrage, gemiddeld maar liefst 75% van de oorspronkelijke waarde van de cadeaubon. Hiermee kunnen we nog meer dieren redden die leven onder verschrikkelijke omstandigheden, en hen een nieuw thuis geven.

DEELNAME

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. De deelnemer doet mee door een antwoordenvelop aan te vragen via onze website. De deelnemer ontvangt de envelop normaal gesproken binnen 1 á 2 weken. Hier kunnen echter geen rechten aan ontleend worden; door externe factoren of uitzonderlijke situaties kan het voorkomen dat de bezorging later plaatsvindt.

De deelnemer kan de portvrije antwoordenvelop gratis opsturen naar het antwoordnummer van AAP. Indien gewenst kan de cadeaubon in een blanco envelop voorzien van het antwoordnummer van AAP worden opgestuurd.

PERSOONLIJKE GEGEVENS
De persoonsgegevens die hierbij door de deelnemer worden achtergelaten worden vastgelegd in de donateursadministratie van Stichting AAP en behandeld conform de privacyverklaring van AAP.

OVERIGE VOORWAARDEN
AAP behoudt het recht om iedere deelnemer van deelname uit te sluiten indien de betreffende deelnemer op enige wijze in strijd handelt met de actievoorwaarden of anderszins onrechtmatig handelt naar de organisator of derden.

AAP is niet verantwoordelijk voor de postverzending en het mogelijk zoek rakenvan poststukken.

AAP behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden te allen tijde te wijzigen, aan te vullen of te beëindigen zonder hiervan een nadere aankondiging te doen. Klachten betreffende de actievoorwaarden en de actie kunnen worden ingediend bij de organisator.

AAP kan, zonder vooraankondiging, de actie beëindigen.

GEGEVENS STICHTING AAP
Organisator: Stichting AAP
Adres: Kemphaanpad 1, 1358 AC Almere
Tel: 036 – 523 8787
E-mail: info@aap.nl
Actie: Donatie cadeaubonnen
Deelnemer: een natuurlijke persoon