Toph

Overleefde een horrortransport
  • Herkomst Circus (Italië)
  • Geslacht Vrouwtje
  • Diersoort Tijger
  • Bedrag 19,- per maand

Tijger Toph werd gered van een horrortransport

Samen met negen andere tijgers werd Toph op horrortransport richting Rusland gezet. De dieren waren afkomstig uit een Italiaans circus en werden onder verschrikkelijke omstandigheden vervoerd. Ruim een week zaten Toph en haar maatjes in veel te krappe kistenwaarin ze zich nauwelijks konden bewegen. Bij de grens tussen Polen en Wit-Rusland werd het transport gestopt omdat het papierwerk niet in orde was. De dieren bleken onder de wonden en uitwerpselen te zitten en ernstig uitgedroogd te zijn. Gelukkig konden we Toph en acht andere tijgers redden, maar één tijger had de ellendige reis niet overleefd…

Inmiddels woont Toph veilig bij AAP Primadomus, samen met Sanson, Aqua, Softi en Merida. De andere vier tijgers kregen een goede plek bij geschikte, Poolse dierentuinen.

Wil jij Toph steunen in haar herstel? Ze kan jouw steun goed gebruiken. Word adoptieouder van Toph!

Cadeau-adoptie

Op zoek naar een origineel geschenk voor bijvoorbeeld een verjaardag, bruiloft of kerst? Geef een adoptie cadeau! Met een cadeau-adoptie steun je tijger Toph.
Liever een ander dier adopteren?

Ja, ik adopteer Toph

Hoe gaat het nu met Toph

Hieronder vind je al het nieuws, blogs en video's over Toph. Links (of boven op mobiel) vind je het nieuwste adoptiefilmpje.