Suzu

Zoekt graag verkoeling in het zwembad
  • Herkomst Illegale fokker (Frankrijk)
  • Geslacht Mannetje
  • Diersoort Tijger
  • Bedrag 19,- per maand

Tijger Suzu werd gered uit een illegale fokkerij in Frankrijk

Hier werd hij klaargestoomd om op te treden in het circus. Suzu zat eenzaam opgesloten in een kleine kooi met betonnen vloer. Hij had geen eten, geen water en niks om zichzelf mee bezig te houden.

Om Suzu te kunnen vervoeren naar ons opvangcentrum in Villena (Spanje) moesten we hem in een transportkist plaatsen en daar was verdoving voor nodig. Maar Suzu was ernstig verwaarloosd; hij was graatmager en zwaar vervuild. Hij was er zo ernstig aan toe dat we bang waren dat hij de verdoving niet zou overleven. Toch konden we hem ook niet achterlaten in die hel op aarde. Hij moest daar weg, en wel direct!

Suzu heeft gelukkig de fokkerij en verdoving overleefd en in AAP Primadomus geniet hij met volle teugen van zijn grote buitenverblijf. Stapje voor stapje gaat het beter met Suzu!

Cadeau-adoptie

Op zoek naar een origineel geschenk voor bijvoorbeeld een verjaardag, bruiloft of kerst? Geef een adoptie cadeau! Met een cadeau-adoptie steun je tijger Suzu.
Liever een ander dier adopteren?

Hoe gaat het nu met Suzu

Hieronder vind je al het nieuws, blogs en video's over Suzu. Links (of boven op mobiel) vind je het nieuwste adoptiefilmpje.

als eerste het laatste dierennieuws?

Schrijf je nu in voor de e-mailnieuwsbrief!