Mainz

werd als huisdier gehouden
  • Herkomst Eigenaar (Duitsland)
  • Geslacht Mannetje
  • Diersoort Witoorpenseelaapje
  • Bedrag 7,- per maand

Steeds meer zelfvertrouwen

Witoorpenseelaapje Mainz werd geboren in 2020. Hij was nog maar piepjong toen hij door een fokker aan een Duitse vrouw werd verkocht. Ze vond hem wel een leuk ‘huisdier’ en sloot hem op in een kamer. Een vreselijk leven voor een sociaal dier als een witoorpenseelaapje, dat gezelschap van soortgenoten nodig heeft! Gelukkig werd Mainz door de Duitse autoriteiten in beslag genomen en in juli 2021 naar AAP gebracht.

Mainz was in het begin erg verlegen en voorzichtig. Maar sinds we hem aan soortgenoot Alera voorstelden, een zelfverzekerd en assertief vrouwtje, merken we dat zijn zelfvertrouwen is gegroeid. Mainz durft steeds meer en is erg nieuwsgierig! We zijn blij dat de twee witoorpenseelaapjes het zo goed met elkaar kunnen vinden.

Wil je een bijdrage leveren aan de dagelijkse opvang en verzorging van dieren als Mainz? Word adoptieouder!

Cadeau-adoptie

Op zoek naar een origineel geschenk voor bijvoorbeeld een verjaardag, bruiloft of kerst? Geef een adoptie cadeau! Met een cadeau-adoptie steun je witoorpenseelaapje Mainz.
Liever een ander dier adopteren?

Ja, ik adopteer Mainz

Hoe gaat het nu met Mainz

Hieronder vind je al het nieuws, blogs en video's over Mainz. Links (of boven op mobiel) vind je het nieuwste adoptiefilmpje.