Ifaty

Ifaty werd gevonden in een schuurtje
  • Herkomst Vondeling (België)
  • Geslacht Mannetje
  • Diersoort Kleine egeltenrek
  • Bedrag 7,- per maand

Gevonden in een schuur

Toen de nieuwe bewoners van een huis in België een kijkje namen in de schuur in de tuin, kwamen ze daar een wel heel bijzondere verstekeling tegen. Een klein dier met het uiterlijk van een egel, maar dan net even anders. Het bleek een kleine egeltenrek te zijn.

Een kleine egeltenrek is een insecteneter met stekels die qua uiterlijk lijkt op een kruising tussen een egel en een spitsmuis. De egeltenrek is een exotisch dier dat normaal gesproken alleen op Madagaskar leeft, dus deze egeltenrek was ver van huis. Waarschijnlijk was hij ooit als huisdier gehouden en is hij ontsnapt…

Hij werd door een lokale dierenopvang opgehaald en kwam hij bij AAP terecht. Hier kreeg hij de naam Ifaty, vernoemd naar een prachtig dorpje in zijn tropische thuisland Madagaskar. Sluit jij deze kleine verstekeling in je hart als adoptieouder?

Cadeau-adoptie

Op zoek naar een origineel geschenk voor bijvoorbeeld een verjaardag, bruiloft of kerst? Geef een adoptie cadeau! Met een cadeau-adoptie steun je kleine egeltenrek Ifaty.
Liever een ander dier adopteren?

Hoe gaat het nu met Ifaty

Hieronder vind je al het nieuws, blogs en video's over Ifaty. Links (of boven op mobiel) vind je het nieuwste adoptiefilmpje.

als eerste het laatste dierennieuws?

Schrijf je nu in voor de e-mailnieuwsbrief!