Hiroshi

Eenzaam achtergelaten in een dierentuin
  • Herkomst Dierentuin (Spanje)
  • Geslacht Mannetje
  • Diersoort Japanse makaak
  • Bedrag 12,50 per maand

Eenzaam achtergelaten

Japanse makaak Hiroshi leefde moederziel alleen in een dierentuin op het Spaanse eiland Lanzarote. Toen de dierentuin in 2016 de deuren moest sluiten vanwege een faillissement, werd voor de meeste dieren een nieuw onderkomen gezocht. Behalve voor Hiroshi, hij was blijkbaar niet de moeite waard om te redden…

Hiroshi leefde jaren in eenzaamheid en overleefde doordat mensen uit de buurt hem af en toe wat eten brachten. Toen wij bij AAP hoorden van deze vreselijke situatie, hebben we er direct werk van gemaakt. Hij was er vreselijk slecht aan toe: graatmager, ontzettend zwak en half kaal. Nu is Hiroshi veilig in Almere en knapt hij langzaam op. Hij is een echte doorzetter! Steun jij Hiroshi in zijn herstel?

Cadeau-adoptie

Op zoek naar een origineel geschenk voor bijvoorbeeld een verjaardag, bruiloft of kerst? Geef een adoptie cadeau! Met een cadeau-adoptie steun je Japanse makaak Hiroshi.
Liever een ander dier adopteren?

Ja, ik adopteer Hiroshi

Hoe gaat het nu met Hiroshi

Hieronder vind je al het nieuws, blogs en video's over Hiroshi. Links (of boven op mobiel) vind je het nieuwste adoptiefilmpje.