Flori

Als huisdier gehouden in een kleine flat in Oekraïne
  • Herkomst Eigenaar (Oekraïne)
  • Geslacht Vrouwtje
  • Diersoort Leeuw
  • Bedrag 19,- per maand
Liep door verkeerde huisvesting en slechte voeding vergroeiingen op

Flori heeft als jonge leeuwin al veel meegemaakt. Ze werd in Oekraïne als huisdier gehouden en zat opgesloten in een kleine flat. Haar eigenaar gaf haar kattenvoer te eten, wat helemaal niet geschikt is voor leeuwen. Door de slechte voeding en verkeerde leefomstandigheden zijn Flori’s botten kromgegroeid. Ook heeft ze een groeiachtergrond opgelopen. Het is nog maar de vraag in hoeverre Flori helemaal zal herstellen van haar nare verleden.

Naast de slechte leefomgeving heeft Flori ook een angstaanjagende reis meegemaakt uit Oekraïne. Ze verbleef hier namelijk in een dierenopvangcentrum. Maar, toen in februari 2022 de oorlog uitbrak in Oekraïne is ze samen met drie andere leeuwen en een Afrikaanse wilde hond naar Polen gebracht. Terwijl er in de buurt bombardementen te horen waren.

Flori is nog altijd angstig en onzeker. Maar in ons opvangcentrum in Spanje is ze veilig. Hier hoeft ze niet meer bang te zijn en krijgt ze alle zorg die ze nodig heeft om zo goed mogelijk te herstellen en om haar een mooie toekomst te geven.

Wil je een bijdrage leveren aan de dagelijkse opvang en verzorging van Flori? Word adoptieouder!

Cadeau-adoptie

Op zoek naar een origineel geschenk voor bijvoorbeeld een verjaardag, bruiloft of kerst? Geef een adoptie cadeau! Met een cadeau-adoptie steun je leeuw Flori.
Liever een ander dier adopteren?

Ja, ik adopteer Flori

Hoe gaat het nu met Flori

Hieronder vind je al het nieuws, blogs en video's over Flori. Links (of boven op mobiel) vind je het nieuwste adoptiefilmpje.